طرز تهیه کوفته با سس قارچ خوشمزه به روش ترکیه ای
به گزارش طرفداران رونالدو، کوفته با سس قارچ یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می گردد.
مواد لازم برای 4 نفر
- گوشت چرخ نموده 400 گرم
- پیاز1 عدد
- آرد سوخاری½ استکان
- نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی
- مواد لازم سس قارچ
- قارچ500 گرم
- پیاز1 عدد
- سیر 2 حبه
- آرد سفید1 قاشق غذاخوری
- خامه100 گرم
- آب1 لیوان
- رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار کافی
طرز تهیه کوفته با سس قارچ
مرحله اول
برای تهیه کوفته با سس قارچ در ابتدای کار کوفته ها را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ نموده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه نموده و مواد را چند دقیقه با دست مخلوط می کنیم تا منسجم شوند. در ادامه مواد را به کوفته های کوچک به مقدار گردو تبدیل می کنیم.
مرحله سوم
حالا کوفته های قلقلی را درون یک سینی می چینیم و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه نموده و اجازه می دهیم گرم گردد، سپس کوفته ها را درون روغن می اندازیم. در ادامه تمام قسمت های کوفته ها را به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس آنها را از تابه خارج می کنیم.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس قارچ، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و به همراه کمی روغن به همان تابه می افزاییم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا طلایی گردد.
مرحله ششم
در این مرحله سیرها را درون تابه رنده می کنیم و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رب سرخ گردد.
مرحله هفتم
حالا قارچ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ گردد، سپس خامه و آرد را درون آب حل می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله کوفته ها را به سس اضافه نموده و اجازه می دهیم سس غلیظ گردد. پس از اینکه سس به خوبی غلیظ شد، کوفته ها را به همراه سس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان
منبع: گردشبان