طرز تهیه رویال برگر خانگی

به گزارش طرفداران رونالدو، رویال برگر از آن دسته برگر­هایی است که نام قشنگ و شیکی دارد. در کنار این نام قشنگ، جزو برگر­های پر ملات و حجیم به حساب می­آید که اگر تا به امروز آن را امتحان نکرده اید، باید دست به کار شوید. این غذا حداقل چیزی حدود 700 کیلو کالری انرژی دارد؛ پس اگر قصد لاغری دارید، بعد از خوردن رویال برگر، باید مدت زیادی را صرف سوزاندن کالری آن نمایید. در ادامه طرز تهیه رویال برگر خانگی را آموزش داده ایم.

طرز تهیه رویال برگر خانگی

رویال برگر

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 تا 20 دقیقه
زمان پخت15 تا 20 دقیقه
اندازه سختیمیانه

ساندویچ رویال برگر متشکل از چیست؟

اما رویال برگر چیه؟ مواد تشکیل دهنده ساندویچ رویال برگر مخصوص عبارتند از: گوشت، ژامبون گوشت یا مرغ، پنیر چدار و قارچ. برای تهیه رویال برگر از نان های باگت یا ساندویچی نیز استفاده می­ گردد و حتما نباید نان گرد همبرگری را به کار برد؛ البته نان گرد مخصوص همبرگر بسیار مجذوب کننده تر است.

طرز تهیه رویال برگر خانگی

نکته مهم در طرز تهیه ساندویچ رویال برگر، تهیه گوشت قرمز مناسب (همچون دستور تهیه همبرگر خانگی) برای پخت برگر است. برای پختن یک برگر آبدار و نرم، نمی توان از هر نوع گوشت قرمزی استفاده کرد. در توضیح مواد اولیه رویال برگر، دقت کنید که دقیقاً همان مواد را تهیه کنید تا کیفیت غذای شما کاهش پیدا نکند.

مواد لازم برای تهیه رویال برگر

مواد لازم برای تهیه رویال برگر برای 4 نفر، به توضیح زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده گردن یا شانه به همراه دنبهنیم کیلو
تخم مرغ1 عدد
پیاز4 عدد
ژامبون مرغ یا گوشتبه میزان لازم
سیر2 حبه
پودر سیر2 قاشق مرباخوری
آرد سوخاریبه میزان لازم
پودر موسیر1 قاشق مرباخوری
پنیر چداربه میزان لازم
قارچ200 گرم
سس کچاپبه میزان لازم
سس خردلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نان همبرگر4 عدد
کاهوبه میزان لازم
خیار شوربه میزان لازم
گوجهبه میزان لازم

احتمالا شما نیز نان همبرگر را به صورت آماده خریداری می کنید، اما جالب است بدانید که طرز تهیه نان همبرگر در منزل هم امکان پذیر است.

دستور تهیه رویال برگر فست فودی

برای این که برگری لذیذ و خوشمزه داشته باشید، بهتر است تمام نکات گفته شده در مراحل زیر را به دقت دنبال کنید. از اضافه کردن مواد سلیقه ای به عنوان چاشنی گوشت بپرهیزید تا مزه برگر دچار تغییر نگردد.

  • مرحله اول: ابتدا 2 عدد پیاز را رنده نموده و آب پیاز را جدا کنید. حال سیر را نیز رنده نموده و به ظرف پیاز بیافزایید. به سیر و پیاز میزانی نمک اضافه نموده و ظرف را فعلا کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: در ظرفی دیگر سس کچاپ، سس خردل، فلفل، پودر موسیر، پودر سیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سیر و پیاز رنده شده و گوشت را به مواد قبلی اضافه نموده و ورز دهید. توجه داشته باشید که گوشت را نباید بیش از حد ورز داد و اصطلاحا نباید گوشت را خسته کرد. ورز دادن را تنها به اندازه­ای انجام دهید که مواد به خوبی به خوردِ گوشت بروند.
  • مرحله سوم: حالا میزان کافی از آرد سوخاری را به گوشت بیافزایید و توجه داشته باشید که آرد زیاد نگردد؛ چراکه در صورت استفاده بیش از حد از آرد سوخاری، برگر شما پس از پخت خشک خواهد شد.
  • مرحله چهارم: گوشت ها را به قسمت­های مساوی تقسیم نموده و به شکل گرد درآورید. سپس زیر و روی گوشت­ها را با کاغذ یا کیسه فریزر بپوشانید تا به یکدیگر نچسبند. گوشت را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • مرحله پنجم: در این فاصلهقارچ­ها را با کمی کره و در حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ­ها گرفته شده و برشته شوند. پیاز­های به جای مانده را خرد نموده، به قارچ­ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. در سرانجام نیز میزانی نمک و فلفل به ترکیب قارچ و پیاز بیافزایید.
  • مرحله ششم: برای پختن برگر دو روش وجود دارد؛ می توانید با استفاده از خود گریل یا ورق گریل بر روی گاز، برگر­ها را بپزید. بعلاوه می ­توان آن ها را در تابه با روغن سرخ کرد.

استفاده از گریل:

زمانی که قصد دارید برای طرز تهیه رویال برگر مخصوص از گریل بهره ببرید، بهتر است آن را به روغن یا کره آغشته نمایید و برگر­ها را روی گریل قرار دهید. با این کار از تخریب بافت گوشت جلوگیری می گردد. دو طرف برگر را گریل کنید و دقت داشته باشید که نسوزد. برای این منظور برگرها را پشت و رو نموده و اجازه ندهید که یک طرف آن ها برای مدت طولانی، تحت گریل قرار بگیرد. بعلاوه بهتر است نان ها را نیز برشته کنید. برای این کار لایه داخلی نان را به کره آب شده آغشته نموده و سس خردل را روی آن بزنید. سپس نان ها را نیز روی گریل قرار دهید تا کمی برشته شوند.

استفاده از تابه:

برگرها را در تابه هم می توان به راحتی سرخ کرد. برای استفاده از تابه، ابتدا کمی روغن داخل تابه ریخته و سپس برگر­ها را سرخ کنید. برگر را مرتب برگردانید تا به صورت یکنواخت هر دو طرف آن سرخ گردد. یک تابه دیگر را بدون ریختن روغن، روی شعله گاز قرار دهید تا داغ گردد. روی نان ها کره ذوب شده و سس خردل بمالید و سپس روی تابه داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

  • مرحله هفتم: بعد از این که مطمئن شدید گوشت های برگر مغز پخت شده اند، پنیر ورقه ­ای چدار را روی گوشت ها قرار دهید تا کمی آب شوند. البته در این مرحله احتیاجی به برگرداندن برگرها نیست، چون در این صورت پنیر به صفحه گریل یا تابه می­چسبد. حالا نان های برشته را با کاهو، خیار شور و گوجه پر نموده و برگر­ها را بر روی این مواد بگذارید. سپس ورقه های ژامبون را بر روی برگر گذاشته و قارچ و پیاز تفت داده شده را روی ژامبون ها بریزید.

طرز تهیه رویال برگر به سرانجام رسید. حال، اگر به انواع برگر علاقه مند هستید، طرز تهیه همبرگر مک دونالد را نیز یاد بگیرید و تنوع برگرهای خود را بیشتر کنید.

رعایت تناسب در اضافه کردن افزودنی­ها

در هر مرحله از تهیه رویال برگر، باید مطابق دستور گفته شده عمل نمایید و نباید افزودنی های دیگر و خارج از دستور پخت را به غذا اضافه کنید؛ مگر اینکه تسلط کافی بر آشپزی و آشنایی با افزودنی­ ها داشته باشید. بعلاوه پختن برگر با استیک و کباب کاملا فرق دارد و نمی توان از روش یا مواد مشترک در تهیه آن ها استفاده کرد. به طور کلی بهتر است از دستور پخت اصلی استفاده نمایید و این نکته را در رابطه با طرز تهیه دوبل برگر یا تهیه هر نوع برگر در نظر بگیرید.

پخت گوشت همبرگر چه میزان زمان احتیاج دارد؟

برای اینکه همبرگر شما کاملا مغز پخت گردد، معمولاً به 10 دقیقه زمان احتیاج دارد. حالت مغز پخت همان حالت آبدار محسوب می­گردد که البته برخی از افراد حالت میانه را ترجیح می دهند. در حالت میانه، مرکز گوشت به رنگ صورتی است که پخت آن 7 تا 8 دقیقه زمان می برد.

نکات طرز تهیه رویال برگر

نکات بسیار مهمی که در طرز تهیه رویال برگر باید در نظر بگیرید، در ادامه معرفی شده اند.

  • سعی کنید در مرحله­ ای که می­خواهید گوشت را داخل یخچال بگذارید، آن را بیش از حد فشرده نکنید. این کار موجب سفت شدن گوشت برگر می­گردد.
  • قبل از پخت، در وسط برگر­ها یک حالت گودی ایجاد کنید تا در هنگام پخت، قسمت وسط برگر باد نکند.
  • بسته به ضخامت گوشت، معمولاً هر طرف باید حدود 5 دقیقه گرما ببیند. در بالا نیز مدت زمان لازم برای پخت گوشت و مغز پخت شدن آن را گفته ایم که باید به همین ترتیب عمل کنید.
  • برای درست کردن رویال برگر، ابتدا صبر کنید گوشت پخته گردد و سپس ورقه های پنیر را روی آن بگذارید. اگر پنیر را خیلی زود روی گوشت قرار دهید، کاملاً آب شده و بر روی سطح گریل یا تابه می ریزد.
  • برای آبدار شدن برگر، با کفگیر آن را فشار ندهید. اگر در ابتدا گودی را در وسط برگر ایجاد کنید، دیگر احتیاجی به این کار ندارید.
  • در زمان پخت برگر، در زیاد کردن شعله خساست نکنید. با شعله کم، برگر به خوبی درست نمی گردد و ممکن است که بافت آن تخریب گردد. البته آنقدر هم شعله را بالا نبرید که برگر بسوزد.
  • در طرز تهیه رویال برگر، اگر از گریل استفاده می­کنید، تا جای ممکن از پاکیزگی سطح آن مطمئن شوید.

برای سفارش رویال برگر مخصوص وقت را تلف نکنید…

در این مطلب به این سوال پاسخ دادیم که رویال برگر چیه و طرز تهیه ساندویچ رویال برگر خانگی را به همراه فوت و فن های آن آموزش دادیم. پیشنهاد می کنیم که این برگر خوشمزه را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر می خواهید رویال برگر عالی و خوشمزه را به آسانی سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید، توصیه می کنیم از سفارش آنلاین خبرنگاران بهره ببرید. با سفارش غذای آنلاین خبرنگاران، بدون احتیاج به مراجعه حضوری به محل رستوران یا وقت گذاشتن در خانه، رویال برگر پرملات و خوشمزه را میل خواهید کرد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 4 بهمن 1403 بروزرسانی: 4 بهمن 1403 گردآورنده: 7ronaldo7.ir شناسه مطلب: 1724

به "طرز تهیه رویال برگر خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رویال برگر خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید