رول بوقلمون با مغز زردآلو

به گزارش طرفداران رونالدو، این غذا برای مهمان ها بسیار مناسب است. سس میانی این رول ها را می توانید به دلخواه و ذائقه خود تغییر دهید.

رول بوقلمون با مغز زردآلو
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت و 40 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه مغز بادام
  • دو قاشق چایخوری تخم رازیانه
  • 1/4 پیمانه آب
  • 2/3 پیمانه کشمش طلایی
  • 2/3 زردآلوی خشک خرد شده
  • دو عدد پیازچه ریز شده
  • 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری برگ های تازه جعفری
  • دو عدد سینه بوقلمون بدون استخوان
  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • سه پیمانه مخلوط آب و سرکه سفید
  • نصف پیمانه آب مرغ

طرز تهیه

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- بادام و تخم رازیانه را داخل سینی فر بریزید و 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند. سپس در دمای اتاق بگذارید تا خنک شوند. آب را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید، کشمش و زردآلوها را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا نرم شوند و پف نمایند.

3- در غذاساز یا آسیاب، بادام و رازیانه را خرد کنید. سپس پیازچه، کره، دو قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، جعفری را اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید.

4- سینه های بوقلمون را از وسط دونیم کنید. آنها را روی سطح صاف بگذارید و از مخلوط میوه روی سطح آنها بمالید. 2 سانتی متر از اطراف را خالی بگذارید. آنها را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید. سپس روی آنها نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند.

5- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از گرم شدن روغن، رول های بوقلمون را 8 دقیقه داخل تابه سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شوند. دو پیمانه مخلوط آب و سرکه سفید را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت و 10 دقیقه بپزد.

6- آب مرغ و باقی مخلوط آب و سرکه را به همراه نمک و فلفل داخل قابلمه کوچک حرارت دهید تا کمی غلیظ شوند. سپس آن را در کنار رول های بوقلمون سرو کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: 7ronaldo7.ir شناسه مطلب: 1442

به "رول بوقلمون با مغز زردآلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رول بوقلمون با مغز زردآلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید