رول بوقلمون با مغز زردآلو
به گزارش طرفداران رونالدو، این غذا برای مهمان ها بسیار مناسب است. سس میانی این رول ها را می توانید به دلخواه و ذائقه خود تغییر دهید.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت و 40 دقیقه
مواد لازم
- نصف پیمانه مغز بادام
- دو قاشق چایخوری تخم رازیانه
- 1/4 پیمانه آب
- 2/3 پیمانه کشمش طلایی
- 2/3 زردآلوی خشک خرد شده
- دو عدد پیازچه ریز شده
- 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
- دو قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری برگ های تازه جعفری
- دو عدد سینه بوقلمون بدون استخوان
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- سه پیمانه مخلوط آب و سرکه سفید
- نصف پیمانه آب مرغ
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- بادام و تخم رازیانه را داخل سینی فر بریزید و 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند. سپس در دمای اتاق بگذارید تا خنک شوند. آب را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید، کشمش و زردآلوها را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا نرم شوند و پف نمایند.
3- در غذاساز یا آسیاب، بادام و رازیانه را خرد کنید. سپس پیازچه، کره، دو قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، جعفری را اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید.
4- سینه های بوقلمون را از وسط دونیم کنید. آنها را روی سطح صاف بگذارید و از مخلوط میوه روی سطح آنها بمالید. 2 سانتی متر از اطراف را خالی بگذارید. آنها را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید. سپس روی آنها نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند.
5- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از گرم شدن روغن، رول های بوقلمون را 8 دقیقه داخل تابه سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شوند. دو پیمانه مخلوط آب و سرکه سفید را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت و 10 دقیقه بپزد.
6- آب مرغ و باقی مخلوط آب و سرکه را به همراه نمک و فلفل داخل قابلمه کوچک حرارت دهید تا کمی غلیظ شوند. سپس آن را در کنار رول های بوقلمون سرو کنید.
منبع: فوت و فن