طرز تهیه رول دارچین با شیر بادام، شیرینی مناسب گیاهخواران
به گزارش طرفداران رونالدو، اگر گیاه خوار هستید و دلتان می خواهد یک شیرینی خوشمزه برای خود تهیه کنید قطعا شیرین رول دارچین با شیر بادام برترین گزینه است. این شیرینی خوشمزه با داشتن دارچین برترین گزینه برای سرو همراه چای است. در این مطلب برای شما که گیاهخوارید و احتمالا مطلب طرز تهیه بستنی با شیر بادام ما را خوانده اید، طرز تهیه رول دارچینی با شیر بادام را به همراه ویدئو آماده نموده ایم.
مواد لازم برای تهیه خمیر رول دارچین
- مخمر یا خمیر مایه یک قاشق چای خوری
- شکر یک قاشق غذاخوری
- آب ولرم یک دوم پیمانه
- کره گیاهی سه قاشق غذاخوری
- شیر بادام یک دوم پیمانه
- آرد دو پیمانه
- نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه فیلینگ رول دارچین با شیر بادام
- شکر 50 گرم
- دارچین یک قاشق چای خوری
- کره گیاهی 25 گرم
مواد لازم برای تاپینگ رول دارچین
- شکر 50 گرم
- شیر بادام یک پیمانه
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر رول دارچین
1. آماده کردن خمیر
مایه خمیر و شکر را در یک کاسه بریزید ریخته و سپس به آرامی در آب گرم بریزید و با هم مخلوط کنید. 20 دقیقه زمان دهید تا مخلوط استراحت کند و اصطلاحا مخمر فعال گردد.
در همین حین، کره و شیر بادام را با هم روی اجاق گاز روی حرارت میانه آب کنید و مرتب هم بزنید تا کره ذوب گردد. مراقب باشید که خیلی داغ نگردد و به جوش نیاید. وقتی کره ذوب شد، مخلوط را را کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مخلوط کره را با مخلوط مخمر ترکیب نموده و هم بزنید. سپس مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و با دستان خود خمیر را به مدت تقریبی سه دقیقه ورز دهید.
یک کاسه بزرگ جداگانه را با مقدار کمی روغن بپوشانید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید. روی آن را با نایلون بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند و خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر گردد.
2. طرز تهیه فیلینگ
درست کردن فیلینگ با شیر بادام برای رول دارچین
دومین مرحله از طرز تهیه رول دارچین با شیر بادام این است که شکر، کره آب شده و دارچین را با هم خوب مخلوط نموده تا کاملا حل شوند.
3. طرز رول کردن خمیر
خمیر پف نموده را بعد از یک ساعت از داخل ظرف در بیاورید و روی تخته قرار داده و با وردنه صاف کنید. فیلینگ دارچینی را بر روی خمیر مالیده و خمیر را مانند رولت رول کنید. سر و نه خمیر رول شده را تا بزنید و به مقدار دلخواه خمیر رول شده را برش بزنید. تکه های برش زده شده را داخل سینی فر بگذارید و با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه زمان دهید تا داخل فر بپزد.
4. طرز تهیه تاپینگ و آماده کردن رول دارچینی
در حین پخت سینامون رول ها یا رول دارچین در فر، تاپینگ را با ترکیب شکر، نشاسته ذرت و شیر بادام در یک کاسه ریخته با همزن برقی هم بزنید. بعد از 40 دقیقه رول دارچین شما آماده است اکنون با درآوردن رول ها از فر، تاپینگ را بر روی رول ها بریزید. رول دارچین با شیر بادام شما آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله