طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی؛ غذایی خوش رنگ با طعمی بی نظیر
به گزارش طرفداران رونالدو، در دستور پخت امروز، طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی را به شما آموزش دهیم. ترکیب برنج با حبوبات، سبزیجات یا میوه ها در کنار پروتئین، در فرهنگ آشپزی بسیاری از کشورهای آسیایی وجود دارد و ایران هم یکی از این کشورها است. در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن ها قاطی پلو هم گفته می گردد بسیار متنوع هستند.

بعضی از انوع قاطی پلوها به علت رنگ و لعاب و مواد اولیه خاص تری که دارند، مجلسی و رسمی محسوب می شوند. آلبالو پلو هم یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در نظر ایرانی ها بسیار مجلسی و محبوب است و در خیلی از مهمانی ها و مجالس رسمی سرو می گردد.
آلبالو پلو را می توان بر اساس سلیقه با گوشت چرخ نموده یا مرغ تهیه کرد که هر دو هم بسیار لذیذ هستند. در این غذا طعم ترش آلبالوی تازه با اضافه شدن شکر به ملس تبدیل و در کنار زعفران و گوشت به برنج اضافه می گردد. نتیجه همانطور که انتظار دارید غذایی با رنگ و طعم بی نظیر خواهد بود.
اگر از این دستور پخت آلبالو پلو خوشتان آمد نباید فراموش کنید به آرشیو مطالب آموزش آشپزی خبرنگاران مگ هم سر بزنید و از دستور پخت انواع غذاها، دسرها و شیرینی های ایرانی و فرنگی لذت ببرید.
مواد لازم برای آلبالو پلو
- گوشت چرخ نموده: 300 گرم
- آلبالوی بدون هسته: 300 گرم
- برنج: 400 گرم
- شکر: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- زعفران: به مقدار دلخواه
- روغن: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- نان برای ته دیگ: به مقدار لازم
طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی
- ابتدا گوشت چرخ نموده را با پیاز رنده و آب گرفته شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. ترکیب را با دست خوب چنگ بزنید تا مواد به خورد گوشت بروند.
- گوشت را به شکل کوفته های قلقلی کوچک در بیاورید و در تابه با کمی روغن تفت دهید. کوفته قلقلی ها را در تابه خوب هم بزنید تا همه طرف آن ها سرخ گردد.
- مانند ویدیو 5 تا 6 قاشق غذاخوری شکر را در یک تابه به صورت لایه لایه روی آلبالوهای هسته گرفته شده بریزید. اجازه دهید آلبالوها در همین حالت برای مدت 2 ساعت استراحت نمایند و آب بیندازند.
- پس از گذشتن دو ساعت، آلبالوها را بدون اضافه کردن آب برای مدت 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید.
- داخل قابلمه را روغن بریزید و نان های برش زده شده را برای ته دیگ کف آن قرار دهید.
- برنج آبکش شده، آلبالو، گوشت و زعفران دم نموده را مانند ویدیو لایه لایه در قابلمه بریزید. برنج بهتر است زنده باشد.
- در قابله را همراه با دم کنی بگذارید و آلبالو پلو را برای 30 دقیقه دم کنید.