یک وعده ناهار یا شام سرشار از پروتئین سالم و البته امگا 3
به گزارش طرفداران رونالدو، ماهی در سفره ما جای کمی دارد. شنیتسل کردیم شاید بیشتر جا بگیرد. ماهی اش قزآلاست که ما تبدیلش کردیم به سفره ماهی.
به گزارش خبرنگاران، اگر نهنگ هم بود همین بلا را سرش می آوردیم. بلای خوشمزه...
ابتدا استخوان ستون مهره های ماهی را بیرون بیاورید؛ طوریکه ماهی کاملا باز گردد. سپس ماهی را در زعفران، نمک، ادویه و آبلیمو بخوابانید. 5 دقیقه برای ساخته شدن گوشت و طعم گرفتن آن کافی است. در این فاصله زرده تخم مرغ را جدا کنید و سپس ماهی را به آن آغشته کنید. دو طرف ماهی را به آرد بزنید و سپس در روغن داغ بیندازید. دو طرف ماهی که طلایی شد، از روغن خارج کنید. حواستان باشد این غذا را اگر با سبزیجات پخته شده بخورید، حتما مقوی تر و خوشمزه تر است.
مواد لازم:
یک عدد ماهی قزل آلای میانه
یک ق چ زعفران دم نموده
یک عدد تخم مرغ
یک عدد لیمو ترش
نمک و فلفل به اندازه لازم
300 گرم آرد سوخاری
منبع: همشهری آنلاین