طرز تهیه فطایر عربی

به گزارش طرفداران رونالدو، فطایر جمع فطیره و نوعی نان لقمه اى طعم دار یا مغزدار عربیه که به عنوان پیش غذا یا افطار ماه رمضان سرو میشه. در این مطلب روش تهیه فطایر مرغ را انتخاب کردیم که بسیار خوشمزس و به عنوان غذای کامل هم می تونید میل کنید.

طرز تهیه فطایر عربی

به گزارش خبرنگاران به نقل از تصویر زندگی

مواد لازم خمیر

آرد 2 پیمانه (لیوان)

شیر خشک 1/4 پیمانه

خمیر فوری یک قاشق مرباخوری

شکر یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

نمک کمی

روغن 1/4 پیمانه

آب 3/4 پیمانه

مواد میانی

3قاشق غذا خوری روغن

سینه مرغ نیم کیلو

1پیاز متوسط خورد شده

1فلفل دلمه ای سبز و قرمز

یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط نمک و فلفل و زرد چویه

پنیر موزارلا

طرز تهیه

همه مواد را مخلوط نموده و خمیر را نیم ساعتی میگذاریم تا به عمل بیاد.

خمیر را به دو قسمت نموده، اندازه ظرف مورد نظر پهن می کنیم.

ظرف را کمی چرب نموده خمیر پهن شده را داخلش میگذاریم.

مواد میانی اختیاری هست.

من پیاز تفت داده شده را با فلفل دلمه و هویچ رنده شده با هم سرخ کردم. مرغ که جدا آب پز و ریش ریش شده بود را بهش اضافه کردم.

باهم مخلوط نموده و 1 قاشق پنیر خامه (مایونز) و جعفری خرد شده هم ریختم.

مواد میانی را روی خمیر میریزیم و در انتها روش پنیر پیتزا میریزیم.

خمیر دومی را هم پهن نموده و روی مواد میگذاریم

با انگشت کناره ها را فشار میدیم که بچسپن

میتونیم قبل گذاشتن خمیر دوم با اب کناره خمیر را خیس کنیم.

روی سطح کار را کمی با دست هم فشار میدیم که هوا داخلش نباشه.

زرده تخم مرغ را با دو قاشق شیر تازه مخلوط نموده و با برس روی خمیر می زنیم

روش را کنجد و سیاه دونه می ریزیم و با یه چاقو تیز هر اندازه خواستیم روش خط می کشیم.

میگذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 10 تا 15 بپزه.

البته بستگی به گرمای فر هس. هر وقت دیدین طلایی شده شعله بالا را میزنیم.

وقتی از فر بیرون آوردیم چند دقیقه یک پارچه تمیز روش می کشیم و سپس به راحتی از روی خط برش میدیم

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399 بروزرسانی: 25 بهمن 1399 گردآورنده: 7ronaldo7.ir شناسه مطلب: 753

به "طرز تهیه فطایر عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فطایر عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید