رنگ اپوکسی چیست؟ چه کاربردی دارد؟
به گزارش طرفداران رونالدو، رنگ اپوکسی که در اصل برای مصارف صنعتی طراحی شده بود، یک محصول اکریلیک لاتکس است که ممکن است مقدار کمی اپوکسی مخلوط داشته باشد و برای کاربردهای کف استفاده می شود. رنگ های اپوکسی یک پوشش محافظ محکم و بادوام ایجاد می کنند که نگهداری آن آسان است. رنگ اپوکسی به دلیل خواص منحصر به فرد خود در برابر خوردگی، مقاوم در برابر مواد شیمیایی و تمیز کردن آسان است و آن را برای گاراژها و انبارها و غیره ایده آل می کند.
تفاوت اصلی رنگ اپوکسی با رنگ معمولی در این است که در صورت وجود اپوکسی، رنگ بسیار بهتر به سطح بتن می چسبد و دوام آن را بیشتر می کند. بدون اپوکسی، رنگ اکریلیک استاندارد در نهایت پوسته پوسته می شود و پوسته پوسته می شود، به خصوص در منطقه ها پرتردد.
بسکمک از مردم تصمیم می گیرند از رنگ اپوکسی استفاده کنند، زیرا انعطاف پذیر، مهر و موم شده است و می تواند در منطقه ها پر رفت و آمد ایمن تر باشد، البته درخشش زیبایی شناختی آن را هم ذکر نکنیم. این کفپوش شما را در برابر آسیب به خصوص در برابر حرارت و مواد شیمیایی محافظت می کند و در برابر ضربه مقاوم است. برای هر منطقه ای که ممکن است از مواد شیمیایی، گرما و سایر مواد استفاده شود عالی است.
3 کاربردهای رنگ اپوکسی
برخی از موسسات باید دارای یک دیوار با عملکرد بالا و پوشش شناور باشند. این پوشش باید در برابر آسیب های شیمیایی و خوردگی محافظت کند. مکان های دیگر مانند رستوران ها، مراکز بهداشتی و درمانی و آشپزخانه ها برای اهداف بهداشتی به آن نیاز دارند.
رنگ دیوار اپوکسی راهکار مناسبی است.
اپوکسی یک پوشش منحصر به فرد است که برای محافظت از سطوح در برابر مواد شیمیایی و حلال ها فرموله شده است. پوشش مقاوم آن، اگر کاتالیزور شود و به روش صحیح اعمال شود، می تواند سال ها ساییدگی و پارگی را تحمل کند.اگر به این نوع رنگ خاص فکر می کنید، این 3 کاربرد متداول رنگ دیوار اپوکسی را بررسی کنید.
کاربرد های رنگ اپوکسی کف و دیوار آزمایشگاه
یکی از رایج ترین کاربردهای رنگ دیوار اپوکسی در آزمایشگاه است. بیشتر فضاهای آزمایشگاهی معاصر - آزمایشگاه های مرطوب و خشک - کفپوش یکسانی دارند.آزمایشگاه ها دارای استانداردهای نظارتی برای نوع پوشش مورد نیاز برای کف هستند.این کفپوش ها به کفپوش های غیر قابل نفوذ، شیمیایی و مقاوم در برابر لغزش نیاز دارند. دیوارها به روکشی نیاز دارند که نگهداری و تمیز کردن آن آسان باشد.
رنگ های اپوکسی برای کف و دیوار آزمایشگاه عالی هستند. آنها در برابر مواد شیمیایی، روغن ها و سایش محافظت می کنند. از آنجایی که آزمایشگاه ها محیط های کنترل شده ای هستند، پوشش باید در برابر سایش و دما نیز محافظت کند. رنگ های اپوکسی هر دو را انجام می دهند.
کاربرد های رنگ اپوکسی منطقه ها آماده سازی و جابجایی غذا
رنگ دیوار اپوکسی نه تنها بادوام است، بلکه در برابر رطوبت و باکتری نیز مقاوم است. بنابراین، طبیعی است که یکی از کاربردهای رایج آن در منطقه ها آماده سازی و نگهداری غذا باشد.بیشتر ادارات بهداشت ایالتی به درجه تجاری کاشی اپوکسی یا پوشش کف در منطقه ها آماده سازی غذا نیاز دارند. این به دلیل نگرانی های بهداشتی است.
غذاهای مختلف زمانی خطرناک می شوند که به درستی مورد استفاده قرار نگیرند. محصولاتی مانند گوشت و مرغ که حاوی خون هستند می توانند باعث ایجاد باکتری شوند. اگر این غذاها و سایر غذاهایی که روی پیشخوان آماده می شوند روی زمین بیفتند، عوامل بیماری زا و بیماری های ناشی از غذا را پخش می کنند.
به همین دلیل است که صنایع غذایی برای کف خود به رنگ های اپوکسی متکی هستند. غذاهایی که حاوی اسید و قلیا هستند انواع رایج کفپوش ها را از بین می برند. اما اپوکسی نه. در برابر پاک کننده های شیمیایی خشن مقاومت می کند و از نشت اسیدی محافظت می کند.از آنجایی که اپوکسی نگهداری آسان و ضد لغزش است، سطح بهداشتی آن آن را به انتخابی مطمئن برای منطقه ها فرآوری مواد غذایی تبدیل می کند.
کاربرد های رنگ اپوکسی اتاق های عمل بیمارستان
اتاق های جراحی بیمارستان از دیگر مکان هایی هستند که می توانند از رنگ های اپوکسی بهره مند شوند. مانند صنایع غذایی، اتاق های جراحی بیمارستان نیز باید استانداردهای بهداشتی را رعایت کنند.کیفیت اتاق عمل بر اندازه عفونت های محل جراحی (SSI) تأثیر می گذارد. بخشی از این کیفیت مربوط به مدیریت آلودگی باکتریایی در کف است.
اپوکسی کف بیمارستانی به راحتی تمیز و ضدعفونی می شود. در برابر مواد شوینده سنگین و محلول های پاک کننده ضد عفونی کننده مقاومت می کند.رنگ های اپوکسی همچنین به تخلیه خون، آب و مایعات بدن کمک می کنند. هر سیستم زهکشی فرق دارد. اما فرآیند انتقال این مایعات از طریق زهکشی تقریباً یکسان است. این به راحتی سطح کف است.رنگ اپوکسی سطحی غیر متخلخل ایجاد می کند که حفظ زهکشی را آسان می کند.
منبع: مجله سفر