با این 3 نکته دانش آموزان بدقلق را به درس خواندن تشویق کنیم

به گزارش طرفداران رونالدو، چندی پیش در فضای مجاری کلیپی از یک کودک آلمانی و پدرش دست به دست شد. در این کیلیپ پسری از پدر خود می پرسید: کرونا که دارد جهان را به آخر می رساند چرا باید درس بخوانم؟ پدر جواب داد: به این علت که احمق نمیریم. این ادبیات شاید با روان و درک همه بچه ها مناسب نباشد، ولی در واقع همه ما باید بخوانیم و بدانیم تا در جهل و نادانی عمر خود را هدر نکنیم. اگر کودک شما در خواندن درس هایش کاهلی می نماید یا در کل دیگر مانند قبل مسئولیت پذیر نیست عامل اصلی خود شما هستید. در ادامه با این موضوعات آشنا می شویم:

با این 3 نکته دانش آموزان بدقلق را به درس خواندن تشویق کنیم

1. چه کارهایی را باید جلوی چشم کودک انجام دهیم؟

2. چگونه برنامه ریزی صحیح را به آنها بیاموزیم؟

3. حس مسولیت را به آنها بازگردانیم

خبرنگاران زندگی در ادامه درباره این سه موضوع شرح خواهد داد.

1) چه کارهایی را باید جلوی چشم کودک انجام دهیم؟

بچه ها می بینند و تقلید می نمایند، به مرور زمان و بر اثر تکرار جزو عادات رفتاری شان می گردد و در نهایت طبق دیده هایشان عمل می نمایند. پس بهتر است در جلوی چشمان بچه ها چند کار را از قصد انجام دهید. کارهایی مانند کتاب خواندن، یادداشت بردای کردن، برنامه ریزی کردن، طبق برنامه عمل کردن و تیک زدن کارهایی که انجام می دهیم. اگر کودک شما نمی تواند کارهایی را که می خواهد انجام دهد بهتر است نقاشی های آنها را بکشد، از برنامه ریزی برای درس و مشق گرفته تا ساعت های بازی و کارتون. دفترچه مورد علاقه اش را تهیه کنید و به او بیاموزید بعد از انجام دادن کاری و تیک زدن آن می تواند به کار بعدی برسد. با این ترفند اهمیت موضوعی را نیز در برنامه ریزی به آنها آموزش خواهید داد. ساعت های خواب خود را تنظیم کنید؛ زیرا که اگر شما زود بخوابید و زود بیدار شوید کودک نیز از شما پیروی می نماید.

2) چگونه برنامه ریزی صحیح را به آنها بیاموزیم؟

بهتر است ابتدا اهمیت برنامه ریزی و آرامش خاطر را به آنها بیاموزیم سپس چند روز اول کمکش کنیم تا بتواند ذهنش را طبقه بندی کند. بعد از این مراحل دست او را کم کم رها کنیم؛ یعنی به او اجازه دهیم برای اوقات فراغت خود برنامه ریزی کند تا اگر این کار را خوب انجام داد به مرحله بعدی، برنامه ریزی درسی خود نیز مسلط گردد. در همه این موارد مانند یک همراه و مشاور، کنارشان باشید نه به عنوان ایرادگیر. مراقب ادبیات صحبتی خود با کودک باشید و همیشه او را در این راه تشویق کنید.

در این باره بخوانید:

ارتباط سندروم التهابی کاوازاکی و ویروس کرونا؛ شواهد چه می گویند؟

اختلال اوتیسم در فرزندان و مسائل خانه نشینی

3) حس مسئولیت را به آنها بازگردانیم

با رعایت نکات قبلی بچه ها تا حدودی به زندگی با برنامه ریزی مناسب آشنا می شوند. حالا بهتر است کم کم مسئولیت هایشان را معین و به عهده خودشان بگذارید. بدین معنا نیست که دیگر نظارت و هدایت به آنها نداشته باشید بلکه بهتر است دورا دور این کار را انجام دهید تا اعتماد به نفس کودک در مهارت برنامه ریزی آسیب نبیند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 11 دی 1399 بروزرسانی: 11 دی 1399 گردآورنده: 7ronaldo7.ir شناسه مطلب: 676

به "با این 3 نکته دانش آموزان بدقلق را به درس خواندن تشویق کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این 3 نکته دانش آموزان بدقلق را به درس خواندن تشویق کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید