ویروس کرونا؛ مصرف قند و شکر ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد؟

به گزارش طرفداران رونالدو، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افزایش ریسک ابتلا به ویروس کرونا با مصرف قند و شکر هیچ پایه علمی ندارد.

ویروس کرونا؛ مصرف قند و شکر ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد؟

کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار گفت: با شیوع ویروس کرونا موجی از پیام ها بین مردم در شبکه های اجتماعی پخش شده که خیلی از آن ها مبنای علمی ندارند. این ویروس یک ویروس جدید است و بسیاری از مواردی هم که گفته می شود هیچ آزمایش علمی دقیقی پشت آن وجود ندارد.

او در رابطه با افزایش ریسک ابتلا به کرونا با مصرف قند و شکر افزود: افزایش ریسک ابتلا به ویروس کرونا با مصرف قند و شکر هیچ پایه علمی ندارد. اما در هر حال متخصصان تغذیه همواره توصیه به مصرف نکردن این مواد غذایی می کنند؛ چرا که قند و شکر مواد غذایی سالم و مورد نیاز بدن نیستند.

تنها راه مهار کرونا رعایت بهداشت فردی است

لازم ذکر است این روز ها پیامی در شبکه های اجتماعی منتشر می شود مبنی بر این که قند و شکر مصرف نکنید تا به کرونا مبتلا نشوید و به جای آن از شیرینی های طبیعی استفاده کنید.

شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن منجر به گسترش شایعات و خرافه های بسیاری شده است. کارشناسان تاکید می کنند برای کسب اطلاعات درمورد این بیماری تنها به منابع اطلاعاتی رسمی و معتبر مراجعه کرده و از توجه به شایعات و داشتن اضطراب های بی فایده پرهیز کنید؛ چرا که استرس یکی از علائم تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش ریسک ابتلا به ویروس کرونا است.

برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس با مصرف مواد غذایی سالم به تقویت سیستم ایمنی بدن خود بپردازید. همچنین از مصرف مواد غذایی خام پرهیز کنید چرا که ممکن است حامل ویروس باشند. ویروس در دمای بالا از بین می رود؛ بنابراین با باید مواد غذایی را پخته و سپس مصرف کنید.

مصرف بیش از حد قند و شکر عوارضی نظیر چاقی، سرطان، دیابت نوع 2، کاهش عملکرد مغز، اعتیاد به این ماده و کبد چرب دارد. هم چنین نه تنها در کاهش استرس تاثیری نداشته بلکه می تواند خطر افسردگی را افزایش دهد؛ بنابراین در هر شرایطی از مصرف قند و شکر پرهیز کرده و از شیرینی های طبیعی مانند عسل و خرما استفاده کنید.

خانواده ها چه نکاتی را باید برای پیشگیری از شیوع کرونا رعایت کنند؟

بیماری کووید-19 یک بیماری عفونی تنفسی است که از راه تنفس و پخش قطرات تنفسی افراد مبتلا در محیط پخش می شود؛ بنابراین تنها راه انتقال آن تماس با فرد آلوده یا سطوح آلوده به این ویروس است. مواد غذایی به خودی خود عامل انتقال این ویروس نیستند، مگر آن که در محل آلوده به ویروس بوده باشند.

به همین دلیل کارشناسان تاکید می کند که در صورت خرید مواد غذایی از بیرون، قبل از مصرف آن ها را با آب و صابون شسته و ضدعفونی کنید تا از انتقال ویروس پیشگیری کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1399 گردآورنده: 7ronaldo7.ir شناسه مطلب: 197

به "ویروس کرونا؛ مصرف قند و شکر ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویروس کرونا؛ مصرف قند و شکر ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید